HAYATTAN KEYİF ALMA ÖZGÜRLÜĞÜ

Yaşadığınız mekanlarda dekorasyonu şık ve trend göstermenin en etkili adımı, ortamın karakterini yansıtan desen ve renklerle duvarlarınızı öne çıkarmaktır. Kişisel beğeninize uygun desenler ve renklerle zenginleşen duvarlar sayesinde mekanlarınız daha ilk bakışta kendi özgün tarzını gösterir. Global pazarların öncü markası olma yolunda ilerleyen ve güçlü bir pazar ağına sahip RAVENA Duvar Kağıtları, bu anlayışla ürettiği koleksiyonlar ve kalitesi ile kısa sürede dünyaya yayılarak tercih edilen markalardan biri olmuştur.

Hakkımızda
Koleksiyonlar
Yazmin

 

Dileklerin Gücüne İnan...

Dikkat çekici tasarım kültürü ve özgün koleksiyonlarının benzersiz karakteri ile dünya çapında tanınan Ravena, yaşam alanlarınızı zamansız ve rahat kılmak için YAZMİN'de iddialı desenler ve yumuşak tonlarla geliyor.

Koleksiyonlar
Kahkashan
Estetiği duvarlarınıza taşıyan tasarımların adı KAHKASHAN!   Zamanımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerimizin dekorasyonunda kullandığımız hemen hemen her şeyin bir deseni ve dokusu bulunmakta. Duvar kağıdı da bunlardan biri. Birbirinden farklı doku ve desenlerle hazırladığımız modern tasarımların bir arada bulunduğu, Kahkashan serimiz evlerinize ve mekanlarınıza şık bir atmosfer kazandırmak için geliyor.

 

Koleksiyonlar
Spectrum

Doğru ışıkta, doğru zamanda her şey olağanüstü...

Adının anlamından yola çıkarak aydınlığa doğru çizdiğimiz bu rotada; her mekana uygun renk ve desenleriyle yalnızca duvarlarınızı aydınlatmakla kalmayarak özel olarak seçilen ve kombinlenen renk, desenleriyle tüm duvarlarınıza şıklık katacak olan yeni koleksiyonumuz Spectrum sizleri bekliyor.

KOLEKSIYONLAR